Dashboards Power BI

Je wilt sturen op data zodat je onderbouwde keuzes kan maken? Met behulp van een dashboard is dat mogelijk. Stuur op data en niet op gevoel.

Je hebt je KPI's benoemd, je hebt de data, maar je weet niet hoe je het kunt visualiseren. Je wilt flexibiliteit in je management rapportage, maar hoe krijg je dat? Met Power BI zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij maken voor jou een dashboard op maat zodat jij krijgt wat je nodig hebt.

Werk jij in Sales? Ben jij een financiële of HR professional? Ben je bezig de prestaties van je organisatie inzichtelijk te maken? Het voordeel van Power BI is dat het interactief is, wij leveren het dashboard en jij kunt zelf de rapportage maken. Gewoon door te klikken op de filters die jij wilt zien.

Je KPI's nog niet in beeld? Zit je aan de beginfase? Ook dan helpen we je graag.

We ondersteunen bij het zoeken naar de juiste KPI's en kunnen adviseren in de bouw van een dashboard. Moet de database opgeschoond worden, ook daar denken we graag over mee. Er kan meer met Power BI dan je in eerste instantie denkt.

Dus ben je op zoek naar overzicht, inzicht en flexibiliteit, neem dan snel contact met ons op.

Bekijk hieronder een demo versie van een live dashboard met vijf pagina's om te zien wat de mogelijkheden zijn. Het dashboard is interactief: je kunt aan de linkerzijde klikken en daarmee filteren om de data vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

Waarom?

Wil je inzicht in je bedrijfsvoering? Ben je op zoek naar een dashboard waarop je kunt sturen? Grote of kleine organisatie? Afdeling of team? Met Ter Zake Power BI kunnen wij je helpen.

Kosten?

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op als je ook wilt gaan sturen op je data.

 Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen

Bronsteeweg 10
2101 AC Heemstede

Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-powerbi.nl