Detachering

Ben je op zoek naar ondersteuning op een kortlopende of een langduriger consultancy opdracht? Ook dan kun je terecht bij Ter Zake Power BI. Je kunt hierbij denken aan:

  • Volledige Power BI implementatie
  • Verbetering van de huidige dashboarding
  • Koppelen van meerdere systemen in Power BI
  • Onderhoud op de Power BI omgeving

Wij komen graag ter zake en zullen direct en voortvarend aan de slag gaan met jouw wensen met betrekking tot het dashboard in Power BI.

Of je nu een eenvoudige oplossing zoekt of juist een hele complexe situatie hebt, in alle gevallen ben je bij Ter Zake Power BI aan het juiste adres.

Neem dus vandaag nog contact met ons op om je situatie aan ons voor te leggen. Wij geven je snel en helder uitleg over onze mogelijkheden.

Waarom?

Je haalt kennis in huis voor een langere periode zodat het systeem ingesteld wordt naar jouw wensen. Wil jij inzicht in je bedrijfsvoering? Heb jij voor kortere of langere tijd ondersteuning nodig? Met Ter Zake Power BI kunnen wij je helpen.

Kosten?

Wij zijn transparant in de kosten die gemaakt worden. Vooraf wordt er een helder tarief afgesproken en worden er verschillende momenten afgesproken waarop geëvalueerd wordt.

Neem contact op als je onze ondersteuning kunt gebruiken.

 Contact

Agro Business Park 75
6708 PV Wageningen

Bronsteeweg 10
2101 AC Heemstede

Telefoon: 0317 – 200 009
Email: info@terzake-powerbi.nl